Home

Goede Vrijdag

+ Joost van Bellen + Marguillier

Club
Datum
vr 22 mrt 19
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Goede vrijdag haalt de kermis naar de club.

Let op: dit event is verplaatst van 15 naar 22 maart.

Het smelt in je hoofd, niet in je hand! Kermis in de club!

Goede Vrijdag haalt de kermis naar de club. Avond-gardistische aankleding en progressieve DJ’s. Dompel onder in deze glittergekte, laat je versieren door de deco-dames, drink wat en kijk je ogen uit!

Waar te beginnen bij dit Dutch dance-coryfee? Van de Roxy tot Rauw, van Lowlands naar Milkshake, van modeshows naar queer films. Zijn clubnacht (Rauw) loopt al meer dan tien jaar, zijn Titty Twister was een frisse extravagante wind op Lowlands. Zijn boek heet Panda-ogen. Zijn kat heet Pussy. Niemand minder dan Joost van Bellen komt een extra lange set vol bounce ‘n’ sweat verzorgen op deze Goede Vrijdag!

U kent haar misschien als de helft van dynamisch duo Vierdeux, maar vanavond wordt de avond weergaloos geopend door Marguillier. Geen onbekende van Stranded.fm, TivoliVredenburg, en natuurlijk ons eigen EKKO’tje. Met haar roots in België, maar twee voeten in de Utrechtse scene, zorgt ze voor een frisse combinatie tussen club, rave en radiobooth. En, vooruit, ditmaal ook kermis. Verwacht veel electro, disco, met een vleugje frisse italo.

Pin only