Home

Goede Vrijdag

+ William Djoko + Festimi Soundsystem + Ed Night

Club
Datum
vr 28 jun 19
Open
23:00
Aanvang
23:30
Locatie

CLUBZONDEN EN MUZIKALE VERLOSSING ONDER HET NEONLICHT.

Met glitter in je onderbroek en uitgesmeerde lippenstift onder het roze, goud en groen. De Heer kijkt de andere kant op vannacht, of feest gewoon net zo hard met ons mee. Zoals Madonna het ons geleerd heeft: dansen, seks en religie gaan uitstekend samen. Van ontluikende opwarmers tot ultieme escalatie: vannacht komen de kermis, het altaar en de hele santenkraam naar de club. House, electro en disco extravaganza voor iedereen met een vroom hart en een zondige uitstraling.

Trouw- en Shelter-resident William Djoko schudde menig dansvloer, catwalk en ghetto blaster door elkaar met zijn beukende tracks tussen techno en house, en zijn  imponerende sets brachten hem tot internationaal succes achter de decks – zelfs het gerenommeerde New Yorkse dance-label Strictly Rhythm kwam aankloppen om zijn single OMG uit te brengen. Maar Djoko kan véél meer dan dat: van een dansmove of twee en een moppie mc’en is hij ook niet vies. House king deluxe Djoko is de man die we moeten hebben voor onze muzikale zalving.

Luie zondagen? Die hebben in onze hoofdstad sinds kort een prima actieve invulling: Festimi organiseert de feesten die aanvoelen als je eigen uit de hand gelopen verjaardagsfeest met alleen maar vrienden en bekenden. Warm, intiem en groovy: de rode draad die Festimi via haar feesten, maar ook via een eigen DJ-collectief doortrekt: Festimi Soundsystem. En alle knallers gaan mee in de tas. Van disco tot house, van gospel tot electro, van boogie tot rare groove. Nu op een Utrechtse vrijdagnacht, en net zo hard.

Resident Ed Night is club-predikant aan huis en vaste verlosser annex hekkensluiter voor De Discotheek. Daarnaast zie je hem met zijn prikkelende mix van electro, house en ander fluorescerend moois regelmatig bij Stranded.fm

Pin only
18+