Home

Gotu Jim + Nelcon

Concert
Datum
do 4 nov 21
Open
20:30
Aanvang
21:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Yung Internet, Abel, Baby Boys

De fonkelende renaissance van een Nederlands rapicoon.

Fluit naar Matthijs, app dealer Mark en neem je chimi met zachte g mee: Gotu Jim is terug in EKKO. ’s Neerlands rapicoon vond zichzelf opnieuw uit en verruilde zijn bucket hat voor een barokpruik. Een glow-up net zo hard als de beats op nieuwe EP Gouden James, die fonkelen als blauwglinsterende nagellak en een blikje Euroshopper Energy in het zonlicht. Gotu Jim goes hyperpop? We bet. Je weet waarvoor je komt: we gaan ‘m helemaal afbreken vanavond. Die hele EKKO staat hartstikke in de fik.

Support van Gotu Jim komt van labelgenoot Nelcon. De 18-jarige Nelcon is het nieuwe talent van de Utrechtse hiphopscene. De vindingrijke rapper bracht onlangs zijn eerste EP Nelconic uit via Burning Fik. Nelcon rapt over de flats van Overvecht en steekt de draak met Amsterdam, maar reisde wel naar de hoofdstad af om op te nemen met Bas Bron. 

*Dit concert is uitverkocht. Let op: tickets die niet via de officiële verkoopkanalen van EKKO zijn gekocht, geven geen garantie op toegang tot dit concert. Kijk hier voor meer informatie over verkoop via derden.