Home

Grant-Lee Phillips

Concert
Datum
za 15 okt 16
Open
20:00
Aanvang
21:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Bruce Springsteen, Josh Rouse, Howe Gelb
Gepresenteerd door
An Evening with

Ex-frontman van Grant Lee Buffalo voegt wederom een meesterwerk toe aan zijn americana-oeuvre.

Het concert van Grant – Lee Philips (15 oktober) wordt wegens onvoorziene omstandigheden verplaatst naar 18 februari 2017. Tickets voor de oktober-show blijven geldig voor de nieuwe datum. Excuus voor het ongemak.

Heb je al kaarten gekocht, maar kun je op deze nieuwe datum niet? Dan kun je tot 24 uur van te voren je tickets annuleren door ons te mailen via info@ekko.nl o.v.v. Grant-Lee Philips. Meer informatie over ticketverkopen vind je op deze pagina .


Grant-Lee Phillips, ook bekend als de zanger van Grant Lee Buffalo, is terug met zijn inmiddels achtste soloalbum. De singer-songwriter uit California staat bekend om zijn karakteristieke americana en weet daar ook op ‘The Narrows’ weer in uit te blinken. Inmiddels woont hij op het platteland van Tenessee, en dat zou zomaar eens de reden kunnen zijn dat zijn stijl wel iets is versoberd. Dat bombastische geluid van vroeger is niet meer, maar het nieuwe werk dat meer op de vocalen focust is het beluisteren ook meer dan waard, zowel vanaf plaat als in levende lijve. Die kans krijg je dit najaar, bij zijn extra lange set in EKKO.