Home

Grant-Lee Phillips

Concert
Datum
za 18 feb 17
Open
20:00
Aanvang
21:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Bruce Springsteen, Josh Rouse, Howe Gelb
Gepresenteerd door
An Evening with

Ex-frontman van Grant Lee Buffalo voegt wederom een meesterwerk toe aan zijn americana-oeuvre.

Dit is de nieuwe datum voor het optreden van Grand-Lee Phillips (15 oktober 2016)

Grant-Lee Phillips, ook bekend als de zanger van Grant Lee Buffalo, is terug met zijn inmiddels achtste soloalbum. De singer-songwriter uit California staat bekend om zijn karakteristieke americana en weet daar ook op ‘The Narrows’ weer in uit te blinken. Inmiddels woont hij op het platteland van Tenessee, en dat zou zomaar eens de reden kunnen zijn dat zijn stijl wel iets is versoberd. Dat bombastische geluid van vroeger is niet meer, maar het nieuwe werk dat meer op de vocalen focust is het beluisteren ook meer dan waard, zowel vanaf plaat als in levende lijve. Die kans krijg je deze februari, bij zijn extra lange set in EKKO.


Eetcafé

Voor deze show is ons eetcafé geopend! Wil je hier een hapje komen eten? Reserveer dan via de reserveringstool op de cafépagina of bel 030 231 7457, of koop een combiticket. Bij laatst genoemde krijg je €2,50 korting op je diner. Bij de opgefriste menu’s staan groenten in de hoofdrol.

↳ Meer info over de menu’s lees je hier!


Ter info, vanavond zullen studenten van de Universiteit Utrecht een korte enquete afnemen bij het publiek. We vinden het fijn als je de vragen ook wil beantwoorden. Dank daarvoor!