Home

Grooveroots

+ Sven Weisemann + Larry de Kat + Anil Aras (TR909)+ R.B.K.

Club
Datum
vr 2 mei 14
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Een zomerse indooreditie van Grooveroots met o.a. de Duitser Sven Weisemann!

Wie Grooveroots hoort, denkt gelijk aan de heerlijke zomerfeesten in parken, bossen, tussen twee snelwegen of industrieterreinen. De locatie was het niet om te doen, de muziek en de sfeer heeft altijd voorop gestaan. Van jazz tot disco en house tot techno. Scheen het zonnetje? Dan waren de mannen van Grooveroots wel weer ergens met een aggregaat aan de praat. Zoals die keer tijdens bevrijdingsdag, waar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat een paar honderd man keihard heeft staan grooven. Om die beleving in ere te houden hebben ze ons weten te strikken voor een editie. 2 mei zullen ze met de crew EKKO bestormen en laten zien waar het voor hen allemaal mee begonnen is: de muziek.

Voor deze editie staat er wat leuks op het programma, namelijk Sven Weisemann. Sven is een jonge hond, maar draait al sinds 1997. Zijn muzikale invloeden variëren van Klassiek, Soundtracks, Soul en Jazz, (Deep) House en Dub tot zijn grote liefde voor Detroit Techno en US House. Sven is van alle markten thuis. Een producer die de nalatenschap van Chicago en Detroit nooit uit het oog verloren is, maar toch altijd weer met iets nieuws en fris voor de dag komt. Een zelfgeleerde muzikant. Sven speelt piano, akoestisch gitaar en percussie en alsof dat nog niet genoeg is componeert hij ook Jazz en Soundtracks. Met releases op labels als Meanwhile, House Café Music, Apple Pips, Kann, a.r.t.less, Wandering, Liebe*Detail, Real Soon, Styrax Leaves, Essays, Freund Der Familie, en vooral Mojuba, maar na ook zijn set op Zoo Project Ibiza afgelopen zomer te hebben meegemaakt kunnen we niet anders dan enorm uitkijken daar de set van Sven Weisemann.

Naast Sven Weisemann zijn er ook artiesten uit eigen stal. Anil Aras, Larry de Kat zijn geen onbekenden meer in Nederland en staan altijd garant voor een set vol groovers en knallers. Natuurlijk mag R.B.K, beter bekend als Rutger Beau Karel, niet ontbreken deze avond en zijn we erg blij dat hij de avond komt opwarmen.

Line up:
Sven Weisemann (DE, Mojuba)
Anil Aras w/ TR909 (Grooveroots)
Larry de Kat (Grooveroots)
RBK (Grooveroots)

Let op: toegang is voor 18+, lees ook onze huisregels