Home

GRRRRROENTEN op Nieuwjaarsduik

+ RAKET

Overig
Datum
zo 10 jan 16
Open
12:00
Aanvang
13:00
Locatie
Gepresenteerd door
Tweetakt:

Sambaballen, synthesizers, dansende prei en vegan psychedelica.

Kom tijdens de Nieuwjaarsduik van Culturele Zondagen op 10 januari 2016 naar de gratis voorstelling GRRRRROENTEN in EKKO en beleef alvast een stukje Tweetakt! Het nieuwe culturele kalenderjaar wordt namens Tweetakt geopend met een 25 minuten lange muziekvoorstelling waarin RAKET het voor elkaar krijgt om een rijke collectie groenten volledig te laten ontsporen. Met een heleboel kleur- en fantasierijk beeld en minstens zo veel woest gestileerde muziek en geluiden, maar zonder een ter plekke gesproken woord, vliegen de groene vrienden uit de bocht.

Nooit waren groenten zo meeslepend en aanstekelijk als in deze wondere wereld vol fonky installaties, sambaballen, synthesizers, dansende prei en vegan psychedelica.

Speeltijden: 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur.
Duur: 25 minuten.
De gratis tickets zijn een half uur voor aanvang van elke voorstelling op te halen bij EKKO. Wees op tijd want vol = vol!

————————–————————–————————–————
OVER DE ARTIEST
Gelegenheidsformatie RAKET wordt aangevoerd door Jelte Heringa, van huis uit klassiek componist, maar in praktijk vaak toetsenist, momenteel bij o.a. Happy Camper en Janne Schra. Ook voorzag hij voorstellingen van bijvoorbeeld Vis à Vis en Het Nationale Toneel van muziek.

Bassiste/gitariste Nana Effah-Bekoe speelt bas bij Janne Schra en Sue the Night en maakt solo furore onder het alias Nana Adjoa. Mischa Porte is gediplomeerd drummer, speelt bij voorkeur op zijn Slingerland Rolling Bomber uit 1943 en doet dat veel bij mooie liedjes met een folky inslag maar ook bij bijvoorbeeld de Amsterdam Klezmer Band. Theatervormgeefster Eveline Didderen maakte decors en kostuums voor heel veel producties. Van Nobody Beats The Drum tot De Kift en van de VPRO tot Vis à Vis. Iris Deppe groeide op op Sint Maarten en is gevierd illustratrice. In 2014 verscheen bij Gottmer ‘We Hebben Er Een Geitje Bij’, geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris.