Home

Hackensaw Boys

+ Small Time Crooks

Concert
Datum
do 2 okt 14
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Bluegrass Boogiemen, Chatham County Line, Pokey LaFarge

Bluegrass gecombineerd met rock'n'roll, roots, country en hillbilly.

Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

Hackensaw Boys bestaan al sinds 1999 en hebben inmiddels een compleet eigen draai gegeven aan het bluegrass genre. Zo wordt er veel gecombineerd met rock’n’roll, roots, country en hillbilly. Deze Amerikaanse band speelde Neude omver tijdens Festival a/d Werf 2012. De energie was overweldigend, evenals het applaus na de toegift. 

Hackensaw Boys waren dus al geen onbekenden in Utrecht, en ze speelden in januari 2013 ook al bij ons. Toen voorspelden we al dat dit niet de laatste keer zou zijn dat we ze bij EKKO over de vloer zouden krijgen. Maar grijp je kans, want 3voor12 schreef eerder al: “Aanvankelijk lijkt het een ongecontroleerde bende op het podium, maar muzikaal zit het puik in elkaar. Fijne (a capella) samenzang, een lekker tokkelende banjo en veel opzwepende tempowisselingen.”. Het wordt weer feest, gegarandeerd!

Small Time Crooks staat in het voorprogramma.