Home

Half Waif + Tasha

Concert
Datum
vr 4 mrt 22
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Björk, Weyes Blood, Jenny Hval

Verfijnde electropop vol gelaagde instrumentaties.

Het concert van Half Waif + Tasha op 4 maart is helaas afgelast. De artiest heeft namelijk moeten besluiten om de hele Europese tour te annuleren. Kaartkopers ontvangen een mail met daarin meer informatie. 

Na verschijningen bij DICE en Indiestadt, speelt Half Waif haar allereerste Nederlandse headlineshow. Verfijnde electropop vol gelaagde instrumentaties is wat de sound van Nandi Rose uit de Hudson Valley het best omschrijft. Met aandacht voor natuurlijk detail, of een poëtische situatieschets weet Half Waif haar herinneringen, emoties en kwetsbaarheden met een fijngevoelige flair te vangen in muziek. Luister naar hit Keep It Out of recent anthem Party’s Over en je weet wel wat we bedoelen.

Zonnige, soulvol gearrangeerde indiefolk die je doet denken aan het meest upbeat werk van Laura Marling en Nana Adjoa: Tasha deelt haar rauwe, eerlijke waarheid terwijl ze de luisteraar losjes in haar armen wiegt. Ze tourde met acts als Helado Negro en Madison McFerrin – ook acts die op een randje van jazz en indie verkeren en naar geen van beide genres willen schikken. Het maakt Tasha tot een veelbelovend en eigenzinnig talent dat met album twee (Tell Me What You Miss The Most, 2021) wederom imponeert. Haar een support noemen doet geen recht aan: dit is een keiharde double bill samen met Half Waif. 

ETEN IN EKKO
Na een grondige renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten. In EKKO kun je op avonden met shows vanaf 18:00 terecht voor vegetarische gerechten om te delen. Zonder aanwijspink, wel met liefde! Reserveren kan hier.