Home

Hallo Venray

+ Nouveau Vélo

Concert
Datum
vr 12 mei 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Daryll-Ann, The Velvet Underground, Bettie Serveert

Gerespecteerde gitaarrockers met vernieuwingsdrang, vakmanschap en pakkende songs.

Bij de meeste bands van 30 zit de sleet erop maar Hallo Venray daarentegen viert zijn dertigjarig bestaan met een album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. De titel van dit veertiende(!) album is Where Is The Funky Party? en Hallo Venray geeft zelf het antwoord. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo Where Is The Funky Party? op te nemen. Het resultaat klinkt zoals je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland: steengoed! Het album ligt inmiddels in de platenzaak, en hiervoor doen ze een kleine tour door het land.

Nouveau Vélo is de support act van de avond. Dit is een band uit het Brabantse Laarbeek, die goede zaken doet met knap en strak gespeelde rocksongs waarin de elektrische gitaar centraal staat. Het kwartet wordt ook wel bestempeld tot ‘healing pop’. Zo weerspiegelt hun laatste album Reflections het bestaan dat vrij ademt in plaats van verstikt: de zeggingskracht achter het loslaten.


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.