Home

HAUX

+ Henry Jamison + Rosie Carney

Concert
Datum
za 26 mei 18
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Bon Iver, RY X, James Blake

Poëtische en dromerige folk, overgoten met elektronische melancholie.

Haux (Woodson Black) groeide op in de Berkshires. Een plek waar hij zijn inspiratie opdeed tijdens het slenteren door de stille bossen en de uitgestrekte landschappen. Hij studeerde Music Business en een stage bij een record label bracht hem naar Londen, een stad die hem meteen inpakte. Door te luisteren naar en te werken voor andere artisten ontwikkelde hij geleidelijk aan zijn eigen sound. Hij schreef, produceerde en mixte, maar ging ook visueel aan de slag met fotografie en film. De release van debuut EP ‘All We’ve Known’ was het resultaat. Een verzameling van elektronische en dromerige folkliedjes, gecombineerd met een breekbaar, melancholisch stemgeluid.

Maar liefst twee supports deze avond! De eveneens Amerikaanse Henry Jamison vertelt bijzondere verhalen en mixt deze met akoestische gitaar en banjo, begeleid door geprogrammeerde percussie loops en synthesizers. De Britse singer-songwriter Rosie Carney maakt hele gevoelige folk met een volwassen sound die rechtstreeks een weg baant naar je hart.

Concert + Eten: EKKO Eetcafe 
Kom voorafgaand gezellig eten in het EKKO-eetcafe. Elke week is er keuze uit vlees, vis, vega of vegan, met groenten in de hoofdrol. Op vertoon van je ticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. 

Reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting, reserveer op EKKO.nl/cafe.

Pin only
If merch, cash only