Home

Here Lies Man + The Holydrug Couple

Concert
Datum
vr 16 nov 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Kikagaku Moyo, King Gizzard & The Lizard Wizard, Deerhoof

Psych-avond vol wegdroompop, trippende gitaren en wereldse invloeden.

Wat krijg je als je afrobeat en rock samenvoegt? Precies, Here Lies Man. De Amerikaanse band is opgericht door Marcos J. Garcia, beter bekend als de gitarist en zanger van Antibalas. Met Here Lies Man weet hij zijn passie voor afrobeat te combineren met psychedelische heavy rock, iets wat een heel eigen geluid oplevert. Afgelopen jaar bracht de band hun tittelloze debuutalbum uit, dat meteen al vol lof werd ontvangen. Dit jaar komt het tweede album van de band uit, genaamd ‘You Will Know Nothing’.

Het Chileense duo Ives Sepúlveda en Manuel Parra maakt onder de noemer The Holydrug Couple spacegrooves met galmende krautrock en sixties psychedelica. Na een tienjarig bestaan met een resumé van vier albums, demo-platen en EP’s, kwam de band 14 september met Hyper Super Mega: naar eigen zeggen de meest complete, volwassen plaat die de band tot nu toe gemaakt heeft. Deze opvolger van Moonlust staat vol met catchy synth-partijen en dromerige zanglijnen die doen denken aan Beach House en Tame Impala.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only