Home

Het Zesde Metaal

+ Find Us In Slumberland

Concert
Datum
za 15 apr 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Spinvis, Bazart, Roosbeef

Vlaamse dialectpop met diepzinnige thema's.

De Vlaamse groepering Het Zesde Metaal (met Tom Pintens en Tim Van Oosten van Roosbeef) is met al vier albums achter hun naam niet onervaren in de muziekwereld. In 2008 werd door Focus Knack (Belgisch platform omtrent entertainementrecensies en rapportages) hun album Akkettements uitgeroepen tot ‘meest onderschatte plaat van het jaar’. Frontman Wannes Capelle heeft in het vierde album stilgestaan bij zaken waar menig mens niet over nadenkt en legt zo de onvermijdelijke tragiek van de wereld en de liefde bloot. Het album laat zien dat de band al aardig wat kilometers achter hun naam heeft staan en is dan ook een echte groepsplaat. De dialectpop die de band produceert is dan ook niet oppervlakkig, maar neemt grote thema’s onder de loep.

Find Us In Slumberland is de support act deze avond. Deze vierkoppige band uit Utrecht debuteerde in 2015 met de EP Find Us In Slumberland. Muzikaal klinkt FUIS als een droom, maar daarnaast is Slumberland ook het land van de tegenstelling. Iets waar FUIS zowel muzikaal als conceptueel graag mee speelt. Met hun melancholiek en mysterie voeren ze de luisteraar mee over de magische grens tussen werkelijkheid en droom naar een andere wereld. Eind januari presenteerde FUIS haar nieuwe EP “Dusk” in Paradiso.


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.