Home

Hiphop Saved My Life

+ Eileen + Sieneaux + Antos

Club
Datum
do 29 nov 18
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

De hele nacht het allerbeste van nu en straks uit de hiphopscene en verder.

I wanna know who mothafuckin’ representin’ in here tonight! In welke mood je ook bent, hiphop is jouw savior. Pak good vibes met tracks uit het breedste hiphopspectrum. Van oldskool classics tot nieuwe hooks. Van Migos tot SMIB tot Wu Tang Clan. Van lean back tot freeze. Let hiphop save your night!

LINE-UP:
⌲ Eileen
⌲ Sieneaux
⌲ Antos

Eileen is klaar om de wereld te veroveren. Na workshops te hebben gevolgd bij o.a. DJ Abstract en Jarreau Vandal, heeft zij haar eigen unieke en veelzijdige stijl gecreëerd en dat garandeert een geweldige muzikale ervaring tijdens je feest. De liefde voor muziek is ongekend en dat hoor je terug in haar sets; een creatieve mix tussen genre’s Hiphop, R&B, Future Beats, Baile Funk maar ook de grote hits komen zeker voorbij.

DJ en producer Antos is geen onbekende in het Utrechtse, en zeker niet in EKKO. Deze resident van ‘BOUT IT groeide op in Californië waar hij in aanraking kwam met soul, maar z’n aandacht ging al snel uit naar elektronica en hiphop. Houd deze man in de gaten.

De 26-jarige Sieneaux ontwikkelde op jonge leeftijd al een passie voor muziek, en die passie heeft hij nooit meer losgelaten. Sterker nog; Inmiddels laat hij menig podium en festival dansen met zijn vernieuwende beats, hip-hop, future en R&B. Zijn skills brachten hem al achter vele DJ-booths in o.a. Kopenhagen, Berlijn, WOO HAH Festival, We Are Electric en vanavond dus naar EKKO, be there!

TICKETS:
€4,- aan de deur.

Pin only
18+