Home

Hiphop Saved My Life

+ Milli + Cathy + PUUR VUUR

Club
Datum
do 10 jan 19
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

De hele nacht het allerbeste van nu en straks uit de hiphopscene en verder.

I wanna know who mothafuckin’ representin’ in here tonight! In welke mood je ook bent, hiphop is jouw savior. Pak good vibes met tracks uit het breedste hiphopspectrum. Van oldskool classics tot nieuwe hooks. Van Migos tot SMIB tot Wu Tang Clan. Van lean back tot freeze. Let hiphop save your night!

LINE-UP:
⌲ Milli
⌲ CATHY
⌲ PUUR VUUR

Milli is zonder twijfel de meest trill producer van Nederland. Zijn speelse, maar snoeiharde trapbeats veroverden in een oogopslag het internet en brachten hem al op vroege leeftijd in de studio met hiphop-grootmachten als Ronnie Flex en Bokoesam. Samen met partner in crime Ja-cin Trill scoorde hij een nummer 1 album en maakte hij zelfs naam in Amerika. Zijn stempel staat op de Nederlandse scene, en nu is het tijd voor world domination.

De jonge Amsterdamse CATHY is geen onbekende in het clubcircuit. Zo is ze een graag geziene gast bij Vunzige Deuntjes en is ze resident van collectief Froday. Van hiphop tot future en van baile funk tot afro; CATHY weet ieder moment te voorzien van de perfecte tune.

PUUR VUUR draait al even mee in het Utrechtse circuit: van draaien bij Reload op Stranded FM tot Unheard Sounds in ACU, PUUR VUUR mengt zijn vele stijlen tot een dansbaar en forward thinking geheel. Met invloeden uit de UK, de LA beats scene, en moderne US hiphop zal hij je verrassen én de voetjes van de vloer krijgen.

TICKETS:
€4,- aan de deur.

Pin only
18+