Home

Hiphop Saved My Life #5

+ Met o.a. ANBU

Club
Datum
do 1 jun 17
Open
22:00
Aanvang
22:30
Locatie

Het allerbeste van nu en straks uit de Nederlandse hiphopscene.

De hele avond en nacht lang de allerbeste hiphop van nu en straks. Talentvolle jonge Nederlandse rappers en producers die live verrassen en onderscheiden.

Op 1 juni hebben we de Limburgse hiphopkoningen van ANBU GANG te gast. Jiri11, MennoBoomin’, Johnson, Ferrari Jackson, Chacha en dj/videomaker Themlenny produceren hun eigen muziek, videoclips en hebben ook nog eens hun eigen kledinglijn. Reken er maar op dat we deze avond turnup gaan met de heren.

Kunch Sosa komt uit Utrecht. Binnenkort verschijnt zijn EP “Addicted 2 Ralph Lauren”. Je merkt al op: hij rapt graag over zijn designerkleding en over de dingen die hij doet met zijn vrienden. Samen met zijn host Lucky Jerry komt Kunch een vette show neerzetten op editie #5 van Hiphop Saved My Life! 

Programma [live]
$ ANBU
$ Kunch Sosa

In de nacht:
$ DJ Michieltjee (hiphop set)

Tickets:
Vanaf 22:00 uur: €5,00 voorverkoop en €7,50 aan de deur
Vanaf 01:00 uur: gratis entree
 


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.