Home

HNM – Holland’s Next Modeltekenen

Overig
Datum
wo 11 mei 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie

Voor iedereen die verder wil kijken dan zijn potlood lang is.

Voorafgaand aan Holland’s Next Modeltekenen kun je in ons café genieten van een heuse studentendis. Een heerlijk én gezond hoofdgerecht voor maar €7,50.
Alle info vind je op ekko.nl/cafe, en vergeet natuurlijk niet je studentenpas mee te nemen!


HNM (Holland’s Next Modeltekenen) doet Utrecht wederom aan! Iedere eerste woensdag van de maand. Op woensdagavond 11 mei om 20.00 uur scherp, gaat dit experimenteel en cross-mediale concept ontwikkeld door kunstenaar Willum Geerts en gebaseerd op het klassieke modeltekenen, de strijd aan met platgetreden paden en ingedutte geesten. Iedereen is weer welkom, met of zonder tekenskills, die verder wil kijken dan zijn potlood lang is.

Deur open: 19.30 uur Aanvang: 20.00 tot 22.15 uur.
Deelname: €6,00 / Kunststudenten: Gratis

Ben je kunststudent en ben in het bezit van een kunstpas? Schrijf je dan alvast in via: http://bit.ly/1MbcznG

BYOT: Bring Your Own Tekenmaterialen. Werken op kleinere en middelgrote formaten wordt aangeraden gezien de grote afwisseling van poses. Geen schilderezels aanwezig.

HNM: Onder invloed van licht, geluid, performance, projecties, props, en een biertje natuurlijk wisselen extreem korte en langere poses elkaar af binnen een serieus mengsel van humor, actualiteiten, hoog- en laagcultuur, escapisme en maatschappelijk en sociaal engagement. Met immer het model als baken in de chaos.