Home

HOLY HOLY

+ Postcards From Mars

Concert
Datum
do 29 okt 15
Open
20:00
Aanvang
20:45
Locatie
Voor liefhebbers van
Midlake, Other Lives, The War On Drugs

Volwassen indierock met folk-invloeden.

Dit concert is onderdeel van de najaarsactiepas. Hier lees je er meer over.

Eetcafe
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende vegetarische driegangenmenu’s. Op laatstgenoemde krijg je €2,50 korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.

Het grote verschil tussen showcasefestivals Eurosonic (Groningen) en The Great Escape (Brighton) is dat Eurosonic zich focust op Europese acts en TGE ook acts van buiten Europa programmeert. Daardoor kwam tijdens The Great Escape 2015 het Australische Holy Holy uit Melbourne bovendrijven. Oprichters Oscar en Timothy kenden elkaar al, maar moesten elkaar opnieuw tegen het lijf lopen in Europa in 2011 voordat de vonk oversprong en ze besloten samen muziek te gaan maken. Eenmaal terugverhuisd naar Melbourne begon het duo een band om zich heen te verzamelen. Dat klinkt als lekker vol geproduceerde, volwassen indierock met in reverb gedrenkte gitaarpartijen. Na een aantal succesvolle jaren in Australië maakte de band nu de oversteek naar Europa, waar ze dus onder andere op het eerder genoemde The Great Escape alsook London Calling loves Concerto speelden. En nu maken ze voor de eerste keer de oversteek naar Utrecht.

Met een dynamische live set die varieert van een enkele gitaar tot energieke 5-koppige band, zal Postcards From Mars je meeslepen met edgy gitaren, speelse toetsen, veel harmonieuze samenzang en puntige, avontuurlijke ritmes.