Home

EKKO Hoorcollege: upsammy & Luke Cohlen

+ Pilotconcert

Overig
Datum
do 22 apr 21
Open
19:00
Aanvang
19:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Yu Su, Call Super, Konduku
Gepresenteerd door
Locatie: De Nijverheid

Verfijnde selecties en mixes van onze favoriete dj’s in seated setting.

De clubs zijn dicht – een onvermijdelijk feit. Maar dat wil niet zeggen dat clubmuziek dood is. Het is even improviseren, maar we houden je favoriete slow burners, Boiler Room-anthems en moeilijk vindbare boogie jams graag springlevend en in eer. In een format met genoeg ruimte voor context, diepgang en dialoog, naast de gebruikelijke ruimte die we tussen elkaar houden. Bij Hoorcollege hoor je in seated settings verfijnde selecties en mixes van onze favoriete DJ’s en andere smaakmakers.

We schuiven ons Hoorcollege voor deze keer naar de Nijverheid, waar dj/producer upsammy in gesprek gaat met “local head” Luke Cohlen. upsammy is al jaren bezig met een grote opmars in de scene sinds de release van album Wild Chamer (2019) en Zoom (2020). Nu is daar ook EP Bend (2021), wederom vol met IDM en electronica waarin de geluiden zich tot een haast voelbare textuur vormen. Luke Cohlen hostte eerder al een Hoorcollege met Carista en Margie, en speelde naast zijn eigen Stranded.fm-radioshow De Wachtkamer onlangs sterke sets voor MONO en op Future Intel. One for the diggers!

NB: Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met Testen voor Toegang. Dat betekent dat dit evenement met alle zekerheid zal plaatsvinden voor bezoekers met een toegangsbewijs en een negatieve Coronatest. De coronaprotocollen blijven gelden, dus ook de 1,5 meter. Voor meer informatie over deze procedure, zie www.testenvoortoegang.nl.