Home

I am Oak: On Claws

+ Eerie Wanda

Concert
Datum
za 30 dec 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The Black Atlantic, Songs: Ohia, Isbells

Utrechtse singer-songwriter speelt zijn succesvolle folkplaat on claws uit 2010 integraal.

Net voor Oudejaarsavond terugblikken op het afgelopen jaar doet iedereen, maar Thijs Kuijken van I am Oak kijkt liever terug naar het jaar 2010. En wij eigenlijk ook. Succesplaat On Claws bestaat alweer ruim zeven jaar, maar is nog altijd niet verjaard. Met het uitkomen van die plaat werd I am Oak door de muziekjournalistiek direct gezien als de nieuwe belofte. Zo schreef OOR destijds: “Nederland heeft er een bijzonder innemend talent bij.” Met de kennis van nu is het duidelijk dat het talent doorgegroeid is naar een vaste waarde in Utrecht en ver daar buiten, en Thijs is inmiddels ook een welkome stamgast in EKKO. 2017 sluiten we dus af met het ingetogen en prachtig gearrangeerde folkalbum On Claws, dat integraal gespeeld zal worden (exclusieve show!).

Support act deze avond is Eerie Wanda. Dit project van singer-songwriter Marina Tadic maakt dromerige sixtiespop.

Concert + Eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening en krijg €2,50 korting op het eten. 
De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal. 

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.

Pin only
If merch, cash only