Home

Idaly

+ Navi

Concert
Datum
vr 12 apr 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Bizzey, Leafs, $hirak

New Wave-coryfee klimt stap voor stap solo naar de top.

“Ik was aan het lopen in de stad, en ik kwam klaar toen ik jou zag.” Een fikse binnenkomer voor Idaly, toen hij een 2014 een featuring op Portemonnee van Reverse mocht verzorgen. Vervolgens is hij niet meer weg te slaan uit de Nederlandse charts als onderdeel van collectief New Wave, won hij een Popprijs en handenvol Edisons, zag hij ongeveer alle grote podia in Nederland, en ontwikkelde hij zijn creatieve vaardigheden en wereld verder uit. Na EP Eindelijk (2016), mixtape NU (2017), talloze singles en megabanger Wine Slow met verses van Ronnie, Famke en Bizzey, komt Idaly nu met een eigen album. Idje season upcoming!

Op het eerste gezicht lijkt hij een coole rustige jongen, maar zodra hij begint te spitten kom je er al snel achter dat stille wateren diepe gronden hebben. De sound en lyrics die hij zonder enige voorbereidingen in de mic spuugt. Navi, opgegroeid in de Bijlmer, is geen onbekende binnen de Nederlandse hiphop en heeft door de jaren heen al een aantal hits, zowel goud als platina op zijn naam mogen zetten. Enkele van deze glimmende wapenfeiten: Concreet & Drop Top met SBMG en On My Way met Latifah.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Zo betaal je in plaats van €17,50 slechts €15,- voor drie gerechten. Vlees, vis, vega(n); voor ieder wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. 
Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only