Home

Identity Circus

+ King Miles

Concert
Datum
vr 24 mrt 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie

Utrechtse en Rotterdamse pop komen samen op één avond.

Identity Circus en King Miles releasen deze maand een spiksplinternieuwe single. Reden genoeg voor een gezamenlijke release party in EKKO.

Identity Circus:
Deze Utrechtse powerpop formatie staat bekend om zijn energieke live shows vol up tempo hits en strakke hooks. De debut single Wake Up lanceerde de band rechtstreeks naar landelijke radiostation waaronder 3FM, 538 en Radio Veronica. Nu zijn ze terug met verse catchy deuntjes en denderende hooks.
Het bekende recept wordt ditmaal gecombineerd met 60’s rock ’n roll gitaar, 80’s synthesizers en hedendaagse dance invloeden.

King Miles:
King Miles is een hechte Rotterdams-Haagse club met een voorliefde voor independent music. Met een bak aan inspiratie en ervaring uit hun verleden bij het welbekende Friends of the Family zijn de koppen bij elkaar gestoken voor een nieuw project. Als onderdeel én medeoprichters van een groeiend creatief collectief gaat King Miles laten zien dat het anders kan. “Daar waar creatieve processen elkaar overlappen, zijn de mogelijkheden oneindig” was getekend King Miles.

Bereid je dus voor op twee popbands van het allerhoogste niveau met een bak aan verse inspiratie, frisse energie en nieuwe muziek.


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.