Home

Iguana Death Cult

+ Price

Concert
Datum
vr 22 nov 19
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Oh Sees, King Gizzard & The Lizard Wizard, Together PANGEA

Als Amerikaanse westkust klinkende Rotterdammers met hypnotiserend fuzzgeluid.

Hou je vast, want voor je het weet ben je meegevoerd door de muzikale wervelwind genaamd Iguana Death Cult. Gesitueerd ergens temidden van Las Vegas, tussen het droge zand en de met Martini doordrenkte goktafels, klinkt dit Rotterdamse gevaarte eerder als de westkust van de VS. Bulderende lo-fi, aanhoudende fuzzy grooves en hypnotiserende surfmelodieën maken van deze band het muzikale gevaarte dat ze zijn. Zo ook live, vol kolkende moshpits en moessons van bier en zweet. Eind 2019 terug met een nieuwe plaat. In EKKO.

De support van deze avond zal worden verzorgd door Price, de psych- en fuzzband met (ex-)leden van KorfbalCanshaker Pi en Fungo Bat. Gisteren maakten ze nog indruk op Popronde Utrecht, volgende maand brengen ze hun rammelende doch gemoedelijke garagerock naar EKKO.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only