Home

Indian Askin

+ Lookapony

Concert
Datum
do 21 apr 16
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Jacco Gardner, Pauw, Orange Skyline

60’s/70’s rock met een scheut psychedelica om het af te maken.

Eetcafé
Voorafgaand aan dit concert kun je wat komen eten en drinken bij ons. We serveren maandelijks wisselende gehaktballen en wekelijks variërende driegangenmenu’s (ook vegetarisch!). Op laatstgenoemde krijg je €2,- korting wanneer je van te voren online een combiticket koopt.
Voor meer info: klik hier.


Het zoemt al een tijdje rond dat het een belofte is, maar nu 2016 er aan zit te komen lijkt het echt te gaan gebeuren met Indian Askin. De eerste EP komt in januari, ze spelen op Eurosonic/Noorderslag, gevolgd door het debuutalbum in de zomer van 2016. En de verwachtingen zijn hooggespannen.

Op basis van die eerste single ‘Answer’ kun je wel horen waar de band rond zanger Chino Ayala (oorspronkelijk uit Paraguay) de mosterd vandaan haalt: 60’s/70’s rock met een scheut psychedelica om het af te maken.

Begonnen met een indierock sound, gaat Lookapony tegenwoordig steeds meer de kant van de luide garagerock op, met bovendien aanstekelijke liedjes. Dat leverde ze al een plek op de Nederlandse Burger Records-mixtape op en verschillende supports voor o.a. Drenge, Cosmonauts, Parquet Courts en Audacity.

Beluister de favorieten van Indian Askin op Uitgeverij EKKO.