Home

Intercept Label Night w/ Tsepo, Lewski, Lolo e.a.

Club
Datum
vr 11 mrt 22
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Kleurrijke, verfrissende benadering van house, electro en techno door het collectief en label onder de hoede van Coloray

Voor programma’s in EKKO is het vanaf 25 februari niet meer nodig om een coronatoegangsbewijs te tonen voor toegang. Dit event is 18+.

UPDATE: Wegens ziekte kunnen Nala Brown en French II helaas niet op de Intercept Label Night draaien. Beterschap en op vele keiharde sets na herstel namens EKKO. ♥️

Gelukkig heeft Intercept snel waardige vervanging gevonden, en wel in Lewski en kimmah. Zij zullen b2b gaan met respectievelijk Tsepo en Lolo.

Line-up:
* Lewski b2b Tsepo
* Axefield b2b Ramses3000
* Kimmah b2b Lolo

In 2019 werd Intercept opgericht, een label dat een frisse wind door het Nederlandse clublandschap deed waaien. Kleurrijke techno, polyritmische electro en house met invloeden uit onverwachte hoeken van inventieve producers die hun inspiratie van over de hele wereld halen. En dat allemaal in de Nederlandse steden! Vannacht nemen de labelgenoten van Coloray direct na afloop van de liveshow plaats achter de decks om je te doen dansen en inspireren tijdens deze labelnacht.