Home

J. Bernardt

+ Pomrad

Concert
Datum
za 25 mrt 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Chet Faker, James Blake, Balthazar
Gepresenteerd door
EKKO + TivoliVredenburg:

Minimalistische R&B met lichte electronica- en soul-invloeden.

J. Bernardt is het soloproject van Jinte Deprez, die we wel kennen als de helft van de frontmannen tandem van Balthazar. Het karakteristieke gitaarspel van laatstgenoemde act heeft hij losgelaten. Sommigen scharen hem in hetzelfde rijtje als James Blake en Chet Faker, wat niet onterecht is. Zijn donkere stem wisselt hij af met synthesizers en dansbare ritmes die ervoor zorgen dat je niet stil kan blijven staan. Een avond waarbij de zaal bol komt te staan met sfeer, deze wil je niet missen.

Pomrad, het alter ego van de Antwerpse keyboardspeler, producer en live performer Adriaan van de Velde, maakt muziek die je als nostalgisch, harmonisch en kleurrijk mag bestempelen, met invloeden van ’80 funk en ’90 hiphop en R’nB, en vleugjes house, dub en trap. Sinds 2014 komt hij in trio, als een moderne hiphop/funkband zoals we die hadden in de jaren ’70 en ’80.


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten.

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal.

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.