Home

Japanese Breakfast

+ PAWS (solo)

Concert
Datum
za 12 mei 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Car Seat Headrest, Mitski, Alvvays

Lo-fi indiepop met veel synths, expliciete teksten, donkere humor en eenzaamheid.

Japanese Breakfast is het soloproject van Michelle Zauner (Little Big League) en ontstond tijdens de verwerking van het verdriet van haar moeders overlijden. Het zette haar aan tot het schrijven en maken van de bejubelde debuutplaat Psychopomp (2016). Een emotioneel antwoord op omgaan met een groot verlies in de vorm van dromerige lo-fi nummers met shoegazeinvloeden en persoonlijke teksten. Hoewel ze daarna besloot carrière te maken in de reclamewereld kwam ze vorig jaar al terug met haar tweede plaat Soft Sounds From Another Planet. Een album dat meer de weg van de genezing inslaat. Het duikt dieper met scherpere teksten die suggereren dat we in de tragiek van het leven altijd manieren vinden om door te gaan.

PAWS maakt gruizige punkrock en wordt vaak vergeleken met Cloud Nothings. Hun muziek is meezingbaar, springerig, maar toch een beetje vuil. Frontman Phillip Taylor opent met een solo-optreden.

Na het concert blijf je natuurlijk lekker hangen bij Perfect Indie Disco, waar DJ St. Paul de állerbeste indie-tracks voorbij laat komen!
 

Concert + Eten: EKKO Eetcafe 
Kom voorafgaand gezellig eten in het EKKO-eetcafe. Elke week is er keuze uit vlees, vis, vega of vegan, met groenten in de hoofdrol. Op vertoon van je ticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. 

Reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting, reserveer op EKKO.nl/cafe.

Pin only
If merch, cash only