Home

Jason Waterfalls + The Young River

+ Gaat door als seated show

Concert
Datum
vr 26 nov 21
Open
18:45
Aanvang
19:15
Locatie
Voor liefhebbers van
Nothing But Thieves, You Me At Six, Jimmy Eat World.
Gepresenteerd door
Locatie: TivoliVredenburg Pandora zaal

Catchy refreinen, chunky coupletten van Utrechtse rockers.

UPDATE: in het kader van de nieuw aangekondigde coronamaatregelen gaat het concert van Jason Waterfalls + Young River door op de geplande datum als seated show. Belangrijk: vanwege de hogere capaciteit vindt dit concert nu plaats in de Pandora zaal van TivoliVredenburg. Kijk hier voor meer informatie over concertbezoek aan TivoliVredenburg.

Vanwege de verplaatsing naar de Pandora zaal van TivoliVredenburg is ook het tijdschema gewijzigd. Bekijk hieronder de nieuwe geplande openings- en aanvangstijden:

18:45 – deuren open
19:15 – The Young River
20:15 – Jason Waterfalls

Het Utrechtse Jason Waterfalls komt een thuiswedstrijd in EKKO spelen. De band gooit hoge ogen met hun catchy poprock met 80’s synths en ijzersterke harmonieën. De vergelijking met acts als Nothing But Thieves, DON BROCO, Arcane Roots en Weezer is snel gemaakt. Ook Michiel Veenstra is fan en de band heeft het afgelopen jaar supports mogen spelen voor de groten der aarden. 2020 belooft veel goeds voor de mannen met als eerste belangrijke mijlpaal weer een show in eigen stad. 

The Young River combineert country met Amerikaanse radiopop uit de zeroes en het geluid van nu. Aanstekelijke harmonieën, refreinen gemaakt om mee te blèren en banjo’s zorgen voor een sentiment dat je terugbrengt naar de kluisjes, Pinkpop anno 2006 en verlaten country roads. Een perfecte match voor hoofdact Jason Waterfalls!

Pin only
If merch, cash only