Home

JEFF the Brotherhood + Solids

Concert
Datum
do 10 sep 15
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Tweak Bird, King Tuff, Sonic Youth

Twee hard rockende drums/gitaarduo's op één affiche.

Eetcafe
Voor aanvang van dit concert is ons eetcafé geopend, waarvoor er speciale combitickets beschikbaar zijn. Geniet van een heerlijk vegetarisch driegangendiner voorafgaand aan het concert, waarbij je €2,50 korting krijgt. Voor meer informatie over het eetcafé, klik hier.

JEFF the Brotherhood bestaat uit de twee hard rockende broertjes Jame en Jamin Orrall. De een speelt gitaar, de ander drums, gas geven en spelen maar. Zo begonnen ze, en met name in het begin van hun carrière speelden ze overal waar ze maar konden, op huisfeesten, dakterrassen, tuinen, bars en kunstgalerieën. Maar kleine jongetjes worden groot, zo stonden ze eind 2011 al eens in dB’s, maar met nieuwe plaat ‚Wasted on the Dream’ is de tijd rijp voor een podium dat een slagje groter is. Noem het kraut punk, psychedelische grunge, of gewoon ROCK.

Ook erbij; Solids. eveneens een duo, dat met veel enthousiasme melodieuze grungerock in de stijl van Dinosaur Jr., Sonic Youth en Superchunk maakt. Deze Canadezen speelden eerder London Calling aan gort en zullen vanavond onze trommelvliezen op de proef stellen. Na die Europese tour waarbij ze dus op London Calling stonden deden ze overigens nog drie dikke Amerikaanse toernees, dus zeggen dat dit duo goed op elkaar ingespeeld is, is iets wat je gerust mag zeggen.