Home

Jo Goes Hunting

+ Bec Plexus & No Compliments

Concert
Datum
vr 15 nov 19
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
MGMT, John Grant, Animal Collective

Ontregelende indierockformatie opnieuw op avontuur.

Van het jazzconservatorium en ‘het broertje van’ tot een succesvolle showrun en een frisse debuutplaat. Jimmi Hueting staat al wat jaren aan kop van één van de meest prikkelende bands uit het Nederlandse circuit. Jo Goes Hunting staat voor verrassende drumfills, vijfkwartsmaten, tempowisselingen en synth-eilanden: een band die van catchy indie-hooks absurdistische, Lynchiaanse verhalen maakt. Vervreemdende pop-avonturen die je uit de sleur halen, ontregelen en keihard raken. Na het sterke Come, Future (2017) is de band nu terug met nieuwe single Drowned In The Crowd, in de zomer volgt een tweede langspeler. En ja, die wordt net zo onverwacht goed. Jo Goes Hunting gaat weer op muzikale expeditie, en betreedt ook de terreinen van EKKO.

Support act Bec Plexus en de Australische producer No Compliments serveren je beats à la Bibio en Nosaj Thing, PC Music-achtige sound design en speelse vocalen in de stijl van Björk en Dirty Projectors. Samen gieten ze Plexus’ aankomende debuutplaat ‘Sticklip’ in een bruisende, uitdagende elektronische set. Sticklip wordt in april 2020 uitgebracht door het New Yorkse label New Amsterdam Records.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only