Home

JOE BUCK

+ Meeslepende countrypop

Concert
Datum
za 1 mei 21
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Douwe Bob, Hunter Hayes, Dan And Shay
Gepresenteerd door
I.S.M TivoliVredenburg

Mix van pop en country van aanstormend Nederlands talent

Dit is het verplaatste concert van 25 april. Het concert zou oorspronkelijk plaatsvinden in TivoliVredenburg, maar is nu verplaatst naar zaterdag 1 mei 2021 in EKKO.

De opdracht om een liedje te pitchen voor de commercial van PLUS Supermarkt betekende voor singer-songwriter Joe Buck een vliegende start van zijn muzikale carrière. Zijn eerste officiële release The Way You Take Time, dat hij schreef met zijn muzikaal partner Simon Leferink, was op het moment dat het op televisie kwam niet meer dan twee coupletten en één refrein, toen de vraag vanuit radio voor een volledige versie ontstond. Het nummer werd massaal aangevraagd bij de radio, werd TopSong op Radio 2 en werd deze zomer een Top 3 airplay-hit met inmiddels ruim vijf miljoen streams op Spotify.

Tijdens zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg begon Joe songs te schrijven en dit bleef niet onopgemerkt. Ilse DeLange raakte enthousiast over de liedjes en bood hem een platencontract aan. Na zijn afstuderen in 2017 vertrok hij naar Nashville, waar hij veel songs heeft geschreven voor zijn aankomende debuutalbum. In oktober 2018 bracht hij zijn eerste online single Black uit en ging hij als supportact met Kacey Musgraves op tour door Europa. Daarnaast speelde Joe de afgelopen jaren onder andere in het voorprogramma van Hunter Hayes, Maren Morris en Dan+Shay.

In de zomer van 2019 stond Joe Buck als eerste Nederlandse artiest op zowel Country 2 Country (Europa’s grootste Country Music Festival) als CMA Fest, het grootste countryfestival van Amerika. In het najaar bracht hij zijn laatste single You Don’t See Me uit. De single wordt gesteund door de Nederlandse Radio, Spotify en staat in diverse Apple Music playlists in Amerika. De in het najaar nagenoeg uitverkochte The Way You Take Time Tour was Joe’s eerste solotour. In januari 2020 speelt hij met zijn band op Noorderslag en in maart opent hij de Mainstage van de tweede Nederlandse editie van het Country 2 Country festival in Amsterdam.

Dit jaar reist Joe Buck samen met zijn voltallige band heel Nederland door met zijn White Roses Tour 2020, om de nummers van zijn debuutalbum te spelen.

Dit is het verplaatste concert. Het concert zou oorspronkelijk plaatsvinden in TivoliVredenburg, maar is nu verplaatst naar zaterdag 1 mei in EKKO. Je tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Mocht je verhinderd zijn op 1 mei dan kunnen wij het volledige ticketbedrag restitueren.  Mocht je hier gebruik van willen maken dan kun je contact opnemen met ons ticketingteam via restitutie@tivolivredenburg.nl onder vermelding van je volledige naam, rekeningnummer, het transactienummer en de hoeveelheid te retourneren tickets.