Home

Joe Pug

+ Frankie Lee

Concert
Datum
zo 15 nov 15
Open
16:00
Aanvang
16:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Bob Dylan, M. Ward, The Deep Dark Woods

Terugkeer van gitarist en zanger met krachtige liedjes.

Leek het er eind 2013 nog op, dat we Joe Pug voorgoed aan het verliezen waren, dan slaat die nu keihard terug. Joe Pug was er even klaar mee. Na twee albums, vier jaar onafgebroken toeren en het wegtikken van onvoorstelbare hoeveelheden whisky was hij eind 2013 volledig opgebrand. Weer een talent in de knop gebroken? Nee, gelukkig wist hij zich te herpakken.

Langzaam hervond Pug de interesse in muziek. Met in 2015 een nieuw album ‘Windfall’. Een album met fraaie teksten en daarnaast mooi geproduceerd en vakkundig begeleid. Ook live speelt dit gitarist en zanger aan de lopende band krachtige liedjes, in de beste traditie van Woody Guthrie, Bob Dylan en Steve Earle.

Frankie Lee, geboren aan de oevers van de Mississippi, begon met het maken van muziek na de dood van zijn vader. Na moeilijke jaren komt de zanger Patrick McCarthy tegen. McCarthy leerde hem te luisteren naar de muziek in zijn hoofd. De jaren erna schreef hij veel nieuwe muziek voor zijn debuutalbum ‘American Dreamers’, dat 2 oktober is uitgekomen. Het album staat vol met country songs die gaan over het leven van de zanger.