Home

Josbros + SiNNiWAVi

+ Hiphop van Utrechtse bodem

Concert
Datum
za 16 okt 21
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Kevin, Ares, Anbu
Gepresenteerd door
EKKO & De Helling presenteren

Utrechtse rapper gaat zijn emoties te lijf op nieuw album.

Dit is de verplaatste show van 12 september en 4 juni. 

“Ik confronteer al mijn demonen. Ik geloof dat je daar uiteindelijk sterker van wordt”. 
Het nieuwe album van 26-jarige Joris Willekes verscheen begin februari bij Noah’s Ark en heeft features van Adje, Kingsize en Jayh. De nummers gaan over pijn, over je emoties proberen te tonen en hoe moeilijk dat kan zijn. 

Het voorprogramma wordt verzorgd door SiNNiWAVi. In november stond hij nog op OPEN in de Helling en in december stond hij op Hiphop Saved My Life in EKKO met Leafs en Black Acid. Net als Josbros is de 21-jarige rapper afkomstig uit Nieuwegein. Een thuiswedstrijd! De twee werkte eerder al samen op de energieke track TOT DE DOOD. Recentelijk bracht SiNNiWAVi nog de nummers SALDO HOOG en PUT iT ON ME uit, die onderdeel vormen van zijn debuut EP SiNNiWAVi. Deze is geproduceerd door Blazehoven a.k.a. Josbros himself en wordt op 24 februari gerealesed. De rapper is het beste te omschrijven als één bonk positieve energie en zijn muziek is even outstanding als zijn kapsel.

Deze show is een samenwerking tussen EKKO en De Helling.

HEROPENING MET LEKKERE GROENTEN EN NIEUWE SMAKEN
Na een grondige (nog enigszins gaande) renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten.  En niet alleen de aankleding, maar ook de kaart is op de schop gegaan. De vorm blijft simpel: vegetarische gerechten om te delen, zonder poespas. De inhoud krijgt een upgrade: nieuwe smaken, contrasten die elkaar als yin en yang aanvullen en de gerechten zijn ook nog eens leuk om naar te kijken. Zonder aanwijspink, wel met liefde!

Op showdagen zijn we geopend vanaf 18:00. Reserveren? Dat kan via deze pagina. Speciale wensen? Laat het van tevoren even weten.

**Aangepast aan de laatste persconferentie en de huidige maatregelen, mogen we weer van start! Maar dan wel onder enkele voorwaarden. Lees ze goed door voordat je naar een EKKO-event afreist. We geven shows op 75% van onze maximumcapaciteit met toegang bij vertoon van een coronatoegangsbewijs buiten de deuren van het pand. Als je eenmaal binnen bent, hoef je niet te gaan zitten of anderhalve meter afstand te houden – deze maatregelen komen te vervallen. De evenementen eindigen voorlopig allemaal vóór of tijdens middernacht.