Home

July Talk

+ Slowlights

Concert
Datum
wo 1 mrt 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Arkells, Wintersleep, Sam Roberts Band

Alternatieve rock, dual vocalen en een energieke kick-ass live show!

Met drie albums, meerdere nominaties, een Juno-award voor Alternative Album of the Year en een bijzonder energieke en interactieve live-show, heeft July Talk slechts 6 jaar na het ontstaan van de band al flink naam gemaakt. Zo startte het allemaal in 2010 toen Peter Dreimanis in contact kwam met Leah Fay, die bezig was met een optreden van haar toemalige band. Eenmaal samen werd er al snel gewerkt aan het schrijven en opnemen van nieuw materiaal, en vlot hierna volgde de start van July Talk.

Na dat memorabele optreden op Woodlum 2014 komen ze terug naar Utrecht. De band speelt alternatieve rock, afgewisseld met minimalistische melodische passages. Met het tweedelige front heeft de band een grote troef in handen. Zo vult Leah Fay het ene deel op met haar hoge vrouwelijke tonen, waar Peter Dreimanis de andere helft vult met een stem waarvan je niet wist dat die zo kon grommen. Wat een combinatie..

De snelgroeiende band Slowlights zal de avond openen met aanstekelijke indie-rock. Heftige gitaars, sterke vocals en strakke drums zal de het publiek goed voorverwarmen.