Home

Kakkmaddafakka

+ Palmbomen

Datum
do 3 dec 09
Open
20:00
Aanvang
20:45
Locatie
Voor liefhebbers van
ECLECTISCHE FEESTMACHINE

Nee, het is echt goed gespeld en ja, het is een gekke naam en nee, het betekent in het Noors ook niet echt iets: Kakkmaddafakka. Deze kleurrijke dancetastic indie band die allerlei attributen uit de kast haalt; mannenkoren, cello, piano en blazers, zijn live op hun best. Het zooitje ongeregeld zette afgelopen editie van Eurosonic de Spieghel op zijn kop.

Kakkmaddafakka wordt geproduceerd door de Noor Erlend Oye, ook wel bekend van The Whitest Boy Alive en Kings of Convenience. Een aantal jaar geleden hebben de heren een album gemaakt maar deze is naar eigen zeggen niet zo goed. Ze zijn momenteel bezig met een nieuw album, dat veel beter wordt. Maar of die er daadwerkelijk gaat komen, weten ze zelf nog niet… Zoals al te lezen op hun myspace-pagina: Party is a trend that never stops. Niet te missen dus!

Check dit… Kings of Convenience speelt Kakkmaddafakka!
http://www.youtube.com/watch?v=xCkHAjTduCU

Palmbomen is een rijzende ster aan het muziekfirmament die vintage sounds, analoge 60’s, 70’s en 80’s apparatuur blendt met de diepe jungle van de Amazone en lang vergeten Vietnamese rivieren. Maakt dit mee!