Home

Kalio Gayo

+ Circle J Unplugged + Dj Pizdabolkin (balkan Beatz)

Datum
za 25 jun 11
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
WERELDFOLK
Gepresenteerd door
Cd-presentatie

Gewapend met onherkenbare snaarinstrumenten, accordeon, koebel en ander slagmateriaal breekt Kalio door barrières. De muziek kruist folk met ska, via punk naar reggae. De twee frontvrouwen laten je meebrullen in een taal die je niet kent, de taal van een plek ten oosten van je fantasie.

Kalio rockt op z’n folks met lak aan tradities… maar altijd met het liedje als uitgangspunt. Een geweldig feest maken met een enorme lading energie, open voor alles wat voorbij komt. Kalio danst van Belgrado naar Biddinghuizen tot Bogota op haar eindeloze muzikale zwerftocht en verbaast zich over hoe klein de wereld eigenlijk is.

Twee zomers met o.a. Lowlands, Into The Great Wide Open en Oerol hebben duidelijk hun weerslag gehad op de muziek. Doorleefder, steviger en met nog meer invloeden… Kosmopoliet 2.0
Kalio Gayo is do-it-yourself en rebels optimisme.

Koop je een ticket aan de deur? Dan kun je er ook voor kiezen om 15 euro te betalen. Je krijgt dan zowel toegang, als de CD!

Circle J De Utrechtse folkpunkband Circle J speelt vanavond een speciale unplugged set. Luister het album “Weekend Warriors” en je hoort de normale scheurende gitaren, beukende drums, doedelzak, banjo en meer, maar voor deze gelegenheid een heuse soberset met veel akoestische instrumenten. So raise yer glass’n singalong!

DJ Pizdabolkin draait al een flink aantal jaartjes. Ooit begonnen met “alternatieve” muziek op feestjes, tegenwoordig gegrepen door de betere “wereld”-muziek, van Keltische punk tot Balkan Beats. Balkan Beatz doet hij samen met Dj Tommi en Dj Gusztav, vanavond zie je ‘m als support bij Kalio Gayo!