Home

Kate NV

+ Wordt verplaatst naar een nieuwe datum

Concert
Datum
vr 11 feb 22
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Kaitlyn Aurelia Smith, Jenny Hval, Julia Holter

Art pop-kameleon uit Rusland die experimentele composities op een toegankelijke manier brengt.

Het concert van Kate NV is, ondanks de versoepelingen, helaas uitgesteld in verband met gewijzigde tourschema’s. Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe datum. Zodra hier meer over bekend is sturen we kaartkopers een mail met daarin meer informatie.

Artsy electro met ambient-invloeden, speelse city pop, evergreen-achtige 80s pop die naar naamgenoot Kate Bush klinkt, en dan ook nog eens wonderlijke ambient. De Russische Kate NV maakt het allemaal, en nodigt je op ieder album weer uit in een ander wonderlijk universum. Het bijzondere aan dit alles? Kate NV kan het op de vreemdste, experimentele composities op een toegankelijke, warmbloedige manier brengen die liefhebbers van uiteenlopende stijlen bij elkaar brengt. En zoals Björk ooit zo mooi over naamgenoot Kate Bush zei: “She gave me permission to let all my sounds out.” Het is een mantra waaronder Kate NV opereert in al haar kleurrijke levendigheid, vrije expressie en ongeremdheid. Het zou zomaar eens een verkleedpartijtje met een heel gevarieerd spectrum aan mooie muziek kunnen worden, hier in EKKO.

ETEN IN EKKO
Na een grondige renovatie van ons café bedienen we graag weer die andere primaire levensbehoefte naast muziek: eten. In EKKO kun je op avonden met shows vanaf 18:00 terecht voor vegetarische gerechten om te delen. Zonder aanwijspink, wel met liefde! Reserveren kan hier.