Home

Kids With Guns

+ Fata 'El Moustache' Morgana + Close Up

Concert
Datum
za 17 mei 14
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Gepresenteerd door
EP-release

Utrechtse electropop met dansbare beats en catchy zang.

Kids With Guns zijn niet vuurgevaarlijk, maar schieten wel met scherp. Dit electropop-duo uit Utrecht vuurt een energieke mix van rauwe electro, dansbare beats en catchy zanglijnen de dansvloer op. Rik Voorberg en Niek Eilander leren elkaar kennen op de middelbare school en vinden elkaar, na jaren vol wilde teenage-angst-anthems, falende studies en vakkenvullen terug in Utrecht, waar ze een huis gaan delen en de band beginnen.

Na drie intensieve jaren samenwonen en meer dan 80 shows in verschillende landen zijn de Kids klaar om te laten horen hoe ze klinken. De opvolger van Where To Begin is een ballsy, jongensachtige en energieke EP. Met Nothing Very Subtle is Kids With Guns meer dan ooit klaar om elk podium aan te vallen.

Deze zaterdagavond in EKKO presenteert Kids With Guns de nieuwe EP Nothing Very Subtle, die samen met Martijn Groeneveld in zijn Mailmen Studio werd opgenomen. Op het podium bijgestaan door drummer Sebastiaan Broere kun je er ook deze avond weer op rekenen dat de jongens tot het gaatje gaan.

Support is er van het Amsterdamse Fata ‘El Moustache’ Morgana, die als de boze electropunknachtmerrie van Kele Okerere de boel op stelten komen zetten, en het Utrechtse Close Up, dat onlangs met hun single Cold War Affair op de site van Coldplay terecht kwamen en garant staan voor dansbare britpop.