Home

Kim Janssen + Luik

+ the Secret Love Parade Dj-set

Datum
vr 9 mrt 12
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
SINGER / SONGWRITER
Gepresenteerd door
Cd-presentaties

Dit is de vervangende datum van het concert dat eigenlijk op 3 december 2011 plaats zou vinden. Kaarten voor die show zijn nog steeds geldig.   

Snowstar Records Labelnight.
9 maart viert Utrechts indielabel Snowstar Records haar laatste 3 nieuwe releases. Op deze dag komt ‘Ancient Crime’, het nieuwe album van Kim Janssen uit. Daarnaast worden ook de nieuwe albums van LUIK en The Secret Love Parade gepresenteerd.

Kim Janssen groeide op in Azie, al reizende van land naar land met zijn steeds reizende ouders. Van kleine dorpjes aan de voet van de Himalaya, waar hij lange wandelingen door de sneeuw maakte, tot Bangkok, met zijn gigantische wolkenkrabbers en lange files. Aldaar begon hij, vaak ’s avonds, gitaar te spelen. Zachtjes fluisterend, zodat hij niemand wakker zou maken. Eenmaal terug in Nederland begon Kim een en ander op te nemen. Na jaren schaven en tussendoor ook nog spelen in en met The Black Atlantic, was daar in 2009 het sublieme debuut The Truth Is, I Am Always Responsible. De opvolger, die minstens zo mooi belooft te worden, presenteert hij vanavond hier in EKKO.

Ook LUIK presenteert vanavond de debuut-cd. LUIK maakt fluisterende, donkere slowcore waarin de bladeren permanent van de bomen lijken te vallen, de auto altijd wel ergens een platte band heeft en het met van de grond komen ook niet bepaald wil lukken. Slaapkamer-indiepop in de stijl van het solowerk van John Frusciante, Julian Lynch en Beach House. Prachtige muziek voor popliefhebbers. 

The Secret Love Parade zal de avond door middel van een dj-set omlijsten.