Home

King Ayisoba

+ DJ FELAGORO

Concert
Datum
vr 7 apr 17
Open
20:30
Aanvang
21:45
Locatie
Gepresenteerd door
La Nuit Tropique

Groovende traditionele kologomuziek uit Ghana, met de energie en beats van de 21e eeuw.

De instrumenten en de gewaden mogen traditioneel zijn, de groovende kologomuziek van King Ayisoba heeft de energie en beats van de 21e eeuw en daarmee trekt hij volle zalen in het Ghana van nu. Zijn unieke (soms brullende) stem predikt en vertelt sterke verhalen. Daarbij begeleidt hij zichzelf op de kologo, een tweesnarige gitaar gemaakt van een kalebas, waar zowel ritmisch als melodisch op wordt gespeeld.

NACHT
In de nacht gidsen gastheer Nuno Dos Santos, medebedenkenr Super Giri en hoofdgast Auntie Flo ons door de verschillende muzikale stromingen die de wereld rijk is. Van het Afrikaanse vasteland tot westerse electronica en alle het dansbare daartussen.

TICKETS
Concert + Nacht: €12,50
Enkel Nacht: : €10,00
Leeftijd: 18+


Concert + eten: EKKO Eetcafe
Je kunt voorafgaand aan het concert eten in EKKO Eetcafe. Reserveer via EKKO.nl/cafe, laat je concertticket zien aan de bediening bij het afrekenen en krijg €2,50 korting op het eten. 

De nadruk in de menu’s ligt op groentebereiding, die elke keer anders is. Een voor-, hoofd- en nagerecht voor €15,-*. Vleesliefhebber? Vegetariër? Snak je naar een allergenen-vrije maal? Kan allemaal. 

* Let op: reservering voor EKKO Eetcafe is verplicht om gebruik te kunnen maken van de korting. Vol = vol.