Home

Klabu

+ Esa + Ben Gomori + Nuno Dos Santos + GNOE

Club
Datum
vr 14 dec 18
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Culturen en genres versmelten tijdens een nacht vol elektronische ritmes en klanken van over de hele wereld.

In het Swahili hebben ze overal wel het goede woord voor. In Utrecht hebben we onze eigen Klabu opgericht; een muzikale omgeving waarin continenten worden overschreden en waarin Westerse elektronica samenkomt met Afrikaanse ritmes, Zuid-Amerikaanse melodieën en andere overzeese klanken. Culturen versmelten, genres vervagen, de inspiratie wordt ver van huis gezocht. Waar je ook vandaan komt, binnen onze muren ben je altijd lid van de club. Kuja ngoma na sisi.

Line-up:
⌲ Esa
⌲ Ben Gomori
⌲ Nuno Dos Santos
⌲ GNOE

Tickets:
Early birds: €8,50 (incl. servicekosten)
Regular: €11 (incl. servicekosten)
€12 aan de deur

Esa Williams is de muzikale virtuoos uit Zuid-Afrika die in Londen een eclectisch geluid ontwikkelde. Als producer, bandlid (Ata Kak, Auntie Flo) en DJ combineert hij high life, kwaito en ander (Zuid-)Afrikaans moois met elektronische twists, zonder het traditionele geluid naar de achtergrond te laten verdwijnen. Met zijn warme uitstraling, interessante plaatkeuzes, naadloze mixtechnieken en zijn subtiele doch uiterst groovy stijl is Esa een gedroomde headliner voor een nieuwe Klabu.

Ben Gomori is ook zo’n Londenaar die niet stil zit. Hij beheert Monologues Records en Sterns Edits, maakt podcasts, is host van radioshow Turned On en is nooit te beroerd om zijn nieuwe obscure vondsten uit de platenbak met je te delen. Die vondsten liggen vaak ergens tussen nu-disco, house en afro in, waardoor hij in hetzelfde frisse straatje als Bosq en Mr. G past. 

Om de nacht van een kop en een staart te voorzien, staan onze residents Nuno Dos Santos en GNOE klaar om het Westerse met het overzeese te combineren. Kom dansen!

18+
Pin only