Home

Klabu

+ Arp Frique + Masalo + Goodthingman

Club
Datum
vr 17 mei 19
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Global electronic boogie night.

In het Swahili hebben ze overal wel het goede woord voor. In Utrecht hebben we onze eigen Klabu opgericht; een muzikale omgeving waarin continenten worden overschreden en waarin Westerse elektronica samenkomt met Afrikaanse ritmes, Zuid-Amerikaanse melodieën en andere overzeese klanken. Culturen versmelten, genres vervagen, de inspiratie wordt ver van huis gezocht. Waar je ook vandaan komt, binnen onze muren ben je altijd lid van de club. In boogie we unite! Vanaf deze editie met een frisse look.

Arp Frique (DJ Set)
Als aanvoerder van één van de enige boogiebands van ons land, weet Rotterdammer Niels Nieuborg precies wat je aan het dansen maakt. Met een voorliefde voor muziek uit de caraïben, samenwerkingen met legendes uit het vak (Orlando Julius, Ronald Snijders, Américo Brito), een boogie-anthem dat werd opgepakt door Hunee, Antal en Floating Points (Nos Magia) en een debuutplaat op Rush Hour is Arp Frique zo ongeveer het epicentrum van de Nederlandse boogie-scene. Als hij niet op het podium staat met een gitaar in zijn hand, sleurt hij je door high life, rare groove en disco op hoog tempo, vol catchy melodieën. Zo ook vannacht.

Masalo (Brighter Days / Rush Hour)
Een vaak geziene naam bij Rush Hour, Claire en andere plekken in onze hoofdstad waar de kwaliteitsgroove zegeviert. Van percussie-gedreven platen tot vintage afro house en electronica: Masalo heeft die upbeat vibe die je zoekt als je de hele nacht door zonnige bangers wil horen. Hij werkte en draaide samen met grootheden als Antal en Jamie 326, en met maatje KAMMA zorgde hij al vaak voor vuur achter de decks, maar solo gaat Masalo nu richting de nationale top met electro-12” New Dance op zijn naam. Zie ‘m snel op Klabu, voordat ‘ie te groot is.

Goodthingman
Afrikaanse funk, fusion, bubblegum en ander opwarmend materiaal: het is precies het vakgebied van Goodthingman, een Utrechtse local die goede dingen doet op Stranded.fm, talrijke feesten in het Filmcafé, en nu ook als opener bij Klabu. U want the good thing? Be early!

18+
Pin only