Home

Klabu

+ Orpheu the Wizard + Nuno Dos Santos + Hellie Berry + Gnoe

Club
Datum
za 23 jun 18
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Obscure rauwe klanken, poëtische ritmes en westerse elektronica voeren je mee naar de zonnigste plek uit je dromen.

Zoals sommigen van jullie misschien al gelezen hebben kan Philou Louzolo helaas niet naar Klabu komen as. zaterdag vanwege gezondheidsproblemen. Wij wensen hem sterkte en beterschap in deze lastige tijd <3

Orpheu the Wizard zal Philou Louzolo vervangen en we zijn dankbaar en blij met deze waardige vervanger! 

——————————————————
Samen met Nuno Dos Santos duiken we de nacht in met de mooiste nationale en internationale namen die een voorkeur hebben voor Afrikaanse en andere tropicalia. 

Line-up:
⌲ Orpheu the Wizard
⌲ Nuno Dos Santos
⌲ Hellie Berry
⌲ GNOE

Orpheu the Wizard
Red Light Radio baas Orpheu the Wizard staat bekend om zijn onconventionele sets. Met een muziekkennis die reikt tot ver in de kosmos, een uitgebreide smaak en een bandeloze nieuwsgierigheid komt hij ons zaterdag op trakteren op een fijne selectie. Niet bang om uit de bocht te vliegen en onverwachte wegen in te slaan.

Hellie Berry
Hellie Berry begon haar muzikale reis al op jonge leeftijd met de soul van Aretha Franklin en Etta James en de funk van James Brown en Sly Stone. ‘Muziek komt uit het hart’ met haar glimlach van oor tot oor, gloeiende wangen; tel daarbij op de karakteristieke ‘soul claps’ en het charme-offensief is begonnen. Geluiden van vroeger, vermengd met de onmiskenbare groove van vandaag. Van nu-disco tot deep house en alles wat daarbij in de buurt komt: dansen en genieten!

Nuno Dos Santos
Wat veel mensen niet weten over Nuno: hij heeft een vliegend tapijt. No joke! Hij vliegt daar al sinds jaar en dag mee de wereld over op zoek naar de meest woest inspirerende tunes. Voor Klabu brengt deze magische alleskunner de voodoo naar EKKO. Laat je bezweren!

GNOE
Het eerste rund in de ruimte. GNOE pakt de beste dansbare grooves van Lagos tot Rio en mixt daar een flinke dosis spacende house en techno doorheen. Vervolgens springt hij als een wild beest achter de decks, net zo lang tot alle hoefjes van de vloer gaan. Denderend!

18+
Pin only