Home

Klabu

+ DJ Okapi + Nuno Dos Santos + Stijn Sadée [live] + GNOE

Club
Datum
vr 12 okt 18
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie

Obscure rauwe klanken, poëtische ritmes en westerse elektronica voeren je mee naar de zonnigste plek uit je dromen.

Samen met Nuno Dos Santos duiken we de nacht in met de mooiste nationale en internationale namen uit alle dansbare stromingen die de wereld rijk is.

Line-up:
⌲ DJ Okapi
⌲ Nuno Dos Santos
⌲ Stijn Sadée [live]
⌲ GNOE

DJ Okapi
DJ Okapi is één van de meest invloedrijke dj’s van het voorbije decennium in de disco/funk/house-scène. In 2009 startte deze Zuid-Afrikaan zijn Afro-Synth blog en leerde de wereld Zuid-Afrikaanse 80’s synthfunk (‘Bubblegum’) en 90’s Kwaito kennen: genres die in Zuid-Afrika razend populair waren, maar omwille van de boycot door westerse landen op het apartheidsregime nooit tot in Europa overwaaiden. Tot op heden dan, want al snel werden Zuid-Afrikaanse tracks, via de Afro-Synth blog, opgepikt door een hele resem internationale top-dj’s zoals DJ Harvey, Hunee, Antal & Young Marco. Sindsdien toert DJ Okapi wereldwijd op toonaangevende zomerfestivals zoals Dekmantel Selectors, Dimensions Festival, Nuits Sonores, Strange Sounds From Beyond en nu dus EKKO.

Nuno Dos Santos
Laat je bezweren door magische alleskunner en gastheer Nuno Dos Santos, die je al dansend door de verschillende rijke muzikale wereldstromingen loodst. Van het Afrikaanse vasteland tot westerse electronica en alle het dansbare daartussen.

Stijn Sadée [live]
Stijn gaat dezelfde inspirerende muzikale zoektocht aan met invloeden van reizen die hij maakte. Van Afrikaanse tot Aziatische muziek, minimal composers, acid house en vroegere sci-fi effecten en 80s sample packs. Experimenteel en dansbaar.

GNOE
Exotische klanken van over de hele wereld: de GNOE weet met zijn wereldwijde interesse voor muziek (van Lagos tot Rio en van Seoul tot Utrecht) de juiste Klabu klappers te knallen. 

18+
Pin only