Home

Korfbal

+ yung KP + Faux Ferocious

Concert
Datum
za 7 sep 19
Open
19:30
Aanvang
20:00
Locatie
Voor liefhebbers van
Canshaker Pi, KIEFF, Steve French.

Underground kwaliteitsgerammel met dezelfde cultstatus als de gelijknamige sport.

Wat al lekker klonk in Price, Canshaker Pi en The Homesick, komt bij elkaar in Korfbal. Inmiddels is deze soort-van-supergroep, die zijn kracht vindt in sterke vriendschap, flauwe humor en liefde voor ’00 gitaar anthems, een even groot cultbegrip geworden als de sport zelf. Noorderslag, Grasnapolsky en Valkhof zijn al aan het rijtje veroveringen toegevoegd en dit najaar komen ze naar EKKO met hun debuutplaat.

Mensen die denken dat yung KP een rapper is moeten we helaas teleurstellen. Onder dat alias maakt Curt Spankee, afkomstig uit Glasgow, namelijk rechttoe rechtaan garage-punk. Lekker lo-fi, en zeker niet te moeilijk. We like!

Faux Ferocious. Heerlijke southern-inspired post-punk vol funk- en surfriffjes uit Tennesee. Gladder dan funk, sleazier dan punk. Beetje garage, beetje psych. Beetje Oh Sees, beetje B Boys, beetje Ty Segall. Good Times Ahead is de leukste muzikale wervelstorm uit augustus, en dat zelfs vlak nadat tweede plaat Pretty Groovy vlak ervoor verscheen. Nu naar Nederland voor een supportslot tijdens deze avond! Vinden we leuk hier zo. 

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only