Home

La Nuit Tropique

+ Bruxas + CultureClash + Nuno Dos Santos + GNOE + Super Giri

Club
Datum
vr 15 dec 17
Open
23:00
Aanvang
23:00
Locatie
Gepresenteerd door
SoHaSo presenteert:

Maak kennis met de dansbare stromingen die de wereld rijk is.

Something Happening Somewhere (SoHaSo) presenteert de derde editie van La Nuit Tropique in EKKO. Headhoncho Nuno Dos Santos presenteert samen met EKKO de mooiste nationale en internationale namen die een voorkeur hebben voor Afrikiaanse en andere tropicalia. 

Met Bruxas (Portugees voor heksen) op de line-up krijgt de avond een zwoele, tropical vibe. Dit project van Jacco Gardner en Nic Mauskovic mixt afrobeat grooves met synths en percussie tot exotische dansmuziek.

Sander Friedeman van CultureClash komt een speciale CultureClash set spelen, waarin zeldzame, oudere tracks worden gecombineerd met gloednieuwe outernational fusion tracks. Het verhaal achter CultureClash begint 25 jaar geleden, waarbij Sander, samen met Arno Peeters en Richard van der Giessen een mix van eigen geproduceerde global techno fusion tracks opneemt en uitzendt een Britse piratenzender. Hoewel de reacties erg positief waren en er aandacht kwam van diverse labels, gebeurde er niks… tot nu! Onlangs werd de mix namelijk gepost op Soundcloud en trok het de aandacht van het Britse label Lost Futures. Resultaat? Een platendeal en een plaat die op de eerste dag meteen uitverkocht! En zo kwam CultureClash weer tot leven.

Super Giri gidst je door de verschillende dansbare stromingen die de wereld rijk is. Een mix van obscure, rauwe klanken en poëtische ritmes en elektronica voeren je mee naar de zonnigste plek uit je dromen. GNOE maakt de zonvakantie compleet met exotische sounds van over de hele wereld.

LINE-UP
Bruxas (ft. Jacco Gardner & Nik Mauskovic)
Nuno Dos Santos
CultureClash
GNOE
Super Giri

TICKETS
9 euro early bird (incl. servicekosten)
11 euro vvk (incl. servicekosten)

Leeftijd: 18+
Pin only