Home

Le1f

+ Cousin

Concert
Datum
za 6 okt 18
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Junglepussy, Danny Brown, Zebra Katz

Amerikaanse rapper imponeert met onorthodoxe producties en strakke lines.

Rapper en producer Le1f is een opzienbarende verschijning. Zijn het niet zijn kleding en kapsels, dan zijn het wel zijn vlotte teksten en uitspattingen. Als zelfverklaard Riot Boi (waarmee hij verwijst naar de riot grrrl-beweging uit de jaren ’90 toen vrouwelijke punkbands zichzelf een stem toe-eigenden) zet hij zich zonder terughoudendheid neer als homoseksuele rapsensatie. Dat, samen met de perfecte producties van zijn songs, maakt hem een van de belangrijkste stemmen van zijn generatie.

Support deze avond komt van Cousin. Achter de elektronische muziek van Cousin, schuilt het brein van Daan Couzijn. Deze Amsterdamse vocalist en producer laat zich beïnvloeden door een breed scala aan genres. Minimalistische, elektronische pop overgoten met zijn eigen engelachtige stemgeluid.

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Op vertoon van je concertticket krijg je €2,50 korting op een driegangenmenu. Vlees, vis, vega(n); voor elk is er wat wils, altijd met groente in de hoofdrol. Gebruik maken van de korting? Reserveer dan wel even via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only