Home

Levi Manner

+ Géonne Hartman

Concert
Datum
vr 24 feb 17
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Eefje De Visser, Lukcy Fonz III, Ramses Shaffy

Een hedendaagse troubadour met folky luisterpop songs.

Denk aan koffie op zondagochtend en een roadtrip door de mistige velden van z’n favoriete land Denenmarken. Heb je ‘m?

Levi Manner is een singer-songwriter die met zijn Nederlandstalige Luister Pop een nostalgisch gevoel teweeg brengt. Langs klankvelden van melancholie wordt je als luisteraar opgepikt en tokkelt Levi je verder naar een volgende anekdote. Het intieme geluid doet je denken aan songs van Eefje de Visser, Lucky Fonz III met de joie de vivre van Ramses Shaffy. Gelaagde popsongs die je als een deken om je heen wilt slaan.

Support Géonne Hartman is een 21-jarige singer-songwriter die zoekt naar vorm, beeld en beweging die je raken. Haar muziek is een combinatie van poëtische teksten en rijke harmonieën. Ze schrijft momenteel nieuwe songs op elektrisch gitaar en werkt toe naar haar eindexamenconcert van Musician 3.0 (Conservatorium Utrecht) in juni 2017. Ze laat zich o.a. inspireren door Laura Marling, Bon Iver en Eefje de Visser.


Eetcafé

Voor deze show is ons eetcafé geopend! Wil je hier een hapje komen eten? Reserveer dan via de reserveringstool op de cafépagina of bel 030 231 7457, of koop een combiticket. Bij laatst genoemde krijg je €2,50 korting op je diner. Bij de opgefriste menu’s staan groenten in de hoofdrol.

↳ Meer info over de menu’s lees je hier!