Home

Lithics

+ KIEFF

Concert
Datum
zo 2 sep 18
Open
19:30
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
Gang of Four, Cate le Bon, Parquet Courts
Gepresenteerd door
Locatie: Brewpub de Kromme Haring

Experimentele en minimalistische postpunk, die niet gemaakt is voor comfort

Lieve mensen, eerlijk is eerlijk: de kaartverkoop voor deze show valt erg tegen. Omdat we het zonde vinden als er maar een handjevol mensen van deze muziek kan genieten hebben we besloten deze show gratis toegankelijk te maken. Kaartkopers krijgen uiteraard hun geld terug. Let wel: vol = vol.

De experimentele en minimalistische postpunk van Lithics is niet gemaakt voor comfort. Dit viertal uit Portland dobbert al een paar jaar rond in de daar eerder nog ondergewaardeerde DIY post/art punkscene. Inmiddels is het tweede album Mating Surfaces uit en zijn ze klaar voor een stapje verder. Live krijg je een injectie van hun gespannen, bijna nerveuze energie vol hoekige postpunk grooves en een intrigerende frontvrouw die bekendstaat om haar ijzige blik, de ‘death stare’. Een band die mysterie ademt!

Hoewel hun debuut EP Kieff Richards anders doet vermoeden heeft de Leidense band KIEFF weinig te maken met de Stones. De support-act van deze avond maakt vrolijk kabbelende garagerock die doet denken aan Canshaker Pi en Lewsberg. 

Bij Brewpub de Kromme Haring is het mogelijk om met pin & cash te betalen.