Home

Litzberg + The Secret Love Parade

Concert
Datum
vr 24 jan 20
Open
20:00
Aanvang
20:30
Locatie
Voor liefhebbers van
The War On Drugs, Moss, Reiger.

Pakkende, gelaagde indierock van eigen bodem.

Mathijs Peeters ken je misschien al van zijn gitaarwerk voor The Gasoline Brothers en Sandusky, of als frontman van zijn eigen project Reiger. Nu heeft hij zijn eigen muzikale leven nieuwe energie ingeblazen onder de naam Litzberg, vernoemd naar de berg in het Leudal, een belangrijke plek uit de jeugd van Peeters. Debuutplaat In_My_Head bevat volle, warme, en gelaagde indierock met vleugen blues en americana, en linkt zo het Nederlandse indiepallet aan overzeese grote namen als The War On Drugs en Wilco. In vernieuwde setting en met het eerste materiaal op zak maakt Litzberg vlak na de jaarwisseling een Nederlandse ronde. Zo ook in EKKO!

Met een nieuw album dat in 2019 is uitgekomen zijn The Secret Love Parade als twee indie-popprinsessen ontwaakt uit een winterslaap, en back to business! Dit girl-duo maakt electronische dream/noise pop met gitaar, synths, en beats, en brengen songs die bewegen van zacht naar hard, doorvlochten met sterke tweestemmige zang

Kom vooraf gezellig eten in het EKKO eetcafé!
Elke drie maanden staat er weer iets nieuws op ons menu. Vlees, vis, vega(n); altijd voor elk wat wils, met groente in de hoofdrol. Daarnaast is de plantaardige Beyond Burger een heerlijke vaste prik op ons menu. Kom je gezellig eten? Handig om even te reserveren via EKKO.nl/cafe. Smakelijk!

Pin only
If merch, cash only

Fotograaf: Herman Poppelaars